Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ! Της Φούλης - Γκόλφως Κούρταλη

Φτάσαμε και στη επόμενη μέρα των εκλογών.
Μια μέρα που μας βρίσκει μέσα σε ένα συνοθύλευμα συναισθημάτων. 
Άλλοι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα ,άλλοι μπερδεμένοι και άλλοι τάχα στεναχωρημένοι που το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ δε τα κατάφερε να μπει στη Βουλή. (Ένα κόμμα. που δεν του έδωσαν εκ νέου την ευκαιρία πιστεύοντας στα παραμύθια των άλλων για ακόμη μια φορά),
Πίστεψαν αφελώς ότι αν ψηφίσουν Ν.Δ. δε θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ένας ΣΥΡΙΖΑ που μέσω της νομιμοποίησης  που του έδωσαν κάποιοι διαμέσου της ψήφου, θα ανδρωθεί, θα γιγαντωθεί, θα κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους, θα του δοθεί τέτοια δύναμη που θα σαρώσει με την αντιπολίτευσή του τα πάντα ή καλύτερα ότι έχει από απομείνει..

Η στάση μερικών μου θύμισε κάπως τις εκλογές του 2004.
Έλεγε τότε ο κόσμος, καλά τα λέει ο Καρατζαφέρης, τον πάω τον Καρατζαφέρη, μακάρι να βγει ο Καρατζαφέρης. Πάνω όμως από την κάλπη πάλι έπιασε το παραμυθάκι, να ψηφίσουμε Ν.Δ. να μη βγει το ΠΑΣΟΚ,βλέπεις με τις ευχές δεν υπάρχει αποτέλεσμα ουσίας στην ζωή.
Μήπως τελικά βρισκόμαστε μπροστά στην δημιουργία ενός νέου δικομματισμού; 
Μήπως ο Έλληνας θέλει κόμματα και όχι πρόσωπα; 

1 σχόλιο:

  1. - Κάπως έτσι έγινε το 2004 ... φόβος, καί τώρα ποιός, άσπρο ή μαύρο;
    Οι Έλληνες, δυστυχώς ΔΕΝ διδάσκονται από την ιστορία αλλά πολύ περισσότερο από την πρόσφατη ιστορία καί γεγονότα!
    Δεν έμαθε από το 1993 , την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τού ...χθεσινού νικητή της εκλογικής αναμέτρησης, νέου πρωθυπουργού (;;;) τής χώρας ..., εγώ τότε ήμουν 27 ετών καί θυμάμαι τα γεγονότα ... καί όσοι ακόμα θυμούνται ...
    Γιά άλλη μιά φορά λοιπόν ο Ελληνικός λαός στο ... ΔΙΠΟΛΟ καί ξερό ψωμί, αν το βρείς, στις αυξήσεις πού είναι προ των πυλών!
    Άραγε,οι ... αγανακτησμένοι πολίτες θα ξαναεπιστρέψουν στην πλατεία ή θα στείλουν τα άμοιρα Μ.Α.Τ. να τούς διώξουν; Δεν είμαστε μακριά από την ημέρα αυτή, το απεύχομαι αλλά έτσι θα γίνει πάλι!
    Όσοι ψηφίσαμε ΛΑ.Ο.Σ., δεν πρέπει να έχουμε τύψεις! Δεν χάθηκε τίποτα! Τώρα αρχίζει ο αγώνας, γιατί σύντομα θα μας καλέσουν ... καί σήμερα πού κάποιοι χαμογελούν φυσιολογικά ή αμήχανα, σύντομα θα ... ξεθωριάσουν!
    Προτείνω, ο Προεδρός μας να ΟΡΓΩΣΕΙ ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια μαζί με πολιτευτές αλλά καί τής ΝΕ.Ο.Σ., καί να περάσει τίς θέσεις μας, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, τοπικά κανάλια κ.λ.π., γνωρίζω τον αποκλεισμό καί τον πόλεμο πού μας έκαναν καί μας κάνουν, αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε!
    Μην ξενχνάτε, "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ"
    Λοιπόν, καλή η γκρίνια καί η αυτοκριτική, αλλά από 'δω καί μπρός συνεχίζουμε Γερά καί Δυνατά,
    Με τούς Έλληνες γιά την Ελλάδα!

    Με Φιλικούς χαιρετισμούς
    ΓΙΑΝΝΗΣ Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive