Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Παγανισμός, η θρησκεία μας


Ποια θρησκεία υποστηρίζει η «Χρυσή Αυγή»; Το τεύχος 59 (Δεκέμβριος 1990) του περιοδικού ξεκαθαρίζει τα πράγματα για όσους έχουν αμφιβολίες και σύγχυση. Όπως γράφει ο Ίων Φιλίππου σε άρθρο με τίτλο «Ο Ιουδαιοχριστιανισμός» στην ενότητα «Η ιδεολογία μας»: «Απέναντι στην Εβραϊκή Αντίληψη Ζωής δια της οποίας ο Ιουδαιοχριστιανισμός εισήλθε στην Ιστορία, ο Εθνικοσοσιαλισμός αντιπαρατάσσει το αναγεννημένο Ελληνικό Πρότυπο Ζωής. Στους κόλπους της Εθνικοσοσιαλιστικής αναγεννήσεως δεσπόζουσα θέση κατέχει η γνήσια θρησκεία της Ευρώπης, ο Παγανισμός, ως αυθεντική έκφραση της θρησκευτικότητας του Αρίου ανθρώπου». Κάτω ο Χριστός, ζήτω ο Δίας!

3 σχόλια:

  1. ξεχνατε ωστοσο πως βρισκεστε σε ελληνικο εδαφος.... η ιδεολογια σασ θα ηταν δεκτη αν ηταν συνυφασμενη με τον χριστιανισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ιουδαιοι γαμω τους ρασωφορους σας γαμω τον γιαχβε σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε απο ποτε ο χριστιανισμος ειναι ελληνικο ανθελληνες μια ζωη ησασταν χριστανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive