Κώστα Γκαλιμάνη
Αγαπητέ Κώστα  σου απαντώ στην ερώτησή σου. "Ποιά είναι η Ομάδα  Έψιλον".
Είναι πολύ απλά να εξακριβώνεις εάν κάτι που ακούς έχει βάση, είναι υππαρκτό και όχι  αέρας η ουφοτζίδικο. Κάθε Οργάνωση οφείλει να έχει έδρα, γραφεία, τηλέφωνα,ταχυδρομική διεύθυνση, να  ανήκει σε κάποια Εφορία, να είναι καταχωρημένη σε κάποιο  Δικαστήριο, να έχει ένα καταστικό και να αναπτύσει δραστηριότητες. Όλα αυτά δεν θα τυα βρείς σε καμιά από τις Ομάδα κάποιων κακόβουλων αερητζίδων που τόλμησαν να γράψουν ακόμα και και βιβλία με  ένα  σωρό ηλιθιότητες  αλλά πολλοί από  σας τα αγοράσατε και περιμένατε το διαστημόπλιο του Κεραμυδά, του Φουράκη και του Πάλμο αλλά και της κυρίας Τζιάνης να έρθει να σας πάρει και να σας πάει...
Λοιπόν η Ομάδα Έψιλον που ρωτάς, είναι η μοναδική. Ιδρύθηκε το 1962 από Έλληνες και ξένους Ελληνοπρεπείς ανθρώπους και ανάγει τη ρίζα της στις πρωτοπόρες Ομάδες των προγόνων του Ελληνισμού. Σήμερα είναι καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 6509 και στην Εφορία Α Θεσσαλονίκης με το ΑΦΜ 099905754. Έχει έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 57013 Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 35. Τηλέφωνα 02310-698654 και φάξ τη=λέφωνο 2310-697964. Έχει Ναό προς τιμή των Ελλήνων επίσης στο Ωραιόκαστρο και έχει δεχθεί την αναγνώριση του Μεγάλου Αλεξάνδρου ως Θεό από το Αιγυπτιακό Ιερατείο. Το Ναό και τις δραστηριότητες μπορείς να τις βρείς  στην Ιστοσελίδα  www.omada-hepsilon.org . Οι δραστηριότητες της Ομάδας Έψιλον είναι εθνικές, κοινωνικές, αθλητικές και επαναστατικές. Όταν λέω επαναστατικές δεν  εννοώ  όπλα και γκαζάκια, αλλά έγγραφες καταγγελίες και συμβολή στην προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων. Κυρίως προστάτιδα των  εθνικών μνημείων και διώκτρια των εθνικών βεβηλώσεων όπως θα δείς για το θέμα του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης. Με τον χριστιανισμό δεν είμαστε σε εμπόλεμο κατάσταση αλλά δεν θα συμφωνούσαμε ποτέ με την σύνδεση της καταγωγής των Ελλήνων ως Εβραίοι αφού ο Χριστιανισμός δοξολογεί ως προπάτορα των Ελλήνων τον Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ ενώ ο Έλληνας έχει προπάτορα τον Έλληνα, τον Ξούθο, τον Δώρο, τον Αίολο και τον Ίωνα.
Νομίζω πρέππει να  σου έχω  καταθέσει τα στοιχεία που ζητάς ώστε να ξέρεις και να μπορείς επί τέλους να ξεχωρίζεις τα πραγματικά γεγονότα από  τα Ούφο. Και ακόμα κάτι. Καμία από τις Ομάδες  που αναφέρεις δεν έχει δικαίωμα να εμφανίζεται και να χρησιμοποιεί αυτόν τον τίτλο. Νομικά είναι  κατωχυρωμένος και απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς η χρήση από όποιονδήποτε εκτός από τους εντεταλμένους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αριστοτέλης Κακογεωργίου (Υπεύθυνος για την Ομάδα Έψιλον) 


Απάντηση της Ομάδος ''Ε''  στο άρθρο μου:
<<Γράμμα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας
και έκκληση αφύπνισης προς τον Οικουμενικό Ελληνισμό.>> -
βλέπε συνημμένο!
 
 
Για την  Απάντηση της Ομάδος ''Ε''  κάνε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
Προσωπικά δεν θα σχολιάσω την απάντηση,
αυτό θα το αφήσω σε όλους εσάς τους φίλους μου - παραλήπτες του παρόντος!
 
Το μόνο που θα ερωτούσα τον αγαπητό μας κι' εξαιρετικά συμπαθή κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου για ποιά Ομάδα ''Ε'' είναι υπεύθυνος (;;;)
Διότι ...εδρεύουν, κυκλοφορούν και υπάρχουν πάρα πολλές εξ' ...αυτών!
 
Θα χαρούμε όλοι πάρα πολύ εάν, με κάποιο σοβαρό κι' αξιόπιστο επιχείρημα, 
μας πείσει για την γνησιότητα της Ομάδας ''Ε'' που αντιπροσωπεύει...!
 
Προσωπικά, δεν έχω λόγο ν' αμφιβάλλω γι' αυτό -  η πίστη μου αυτή ενισχύεται
κι απ'το γεγονός ότι  έκανε τον κόπο και την οικονομική θυσία να οικοδομήσει στο Ωραιόκαστρο το ναό προς τιμήν του Θεού Αλέξανδρου και όλων των Ελλήνων -
εδώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εννοεί του ''Θεού'' (με εισαγωγικά), όπως όλοι μας
οι Έλληνες κι' όχι άνευ εισαγωγικών...!
 
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
 
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία
KostasGalimanis@yahoo.de