Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

“ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΡΟΜΟΥ” ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

pistoli

Έξι σφαίρες, ένα παλιό πιστόλι και ένα φάκελο με τις φωτογραφίες του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων Γιάννη Σκόπα, άφησαν άγνωστοι σε πλατεία κοντά στο Τμήμα των Πατησίων.

Τον φάκελο βρήκε αλλοδαπός το προηγούμενο Σάββατο και το παρέδωσε σε περιπολικό της Αμέσου Δράσεως.

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική. Και δεν συνάδει με δημοκρατικά πολιτεύματα αλλά με κοινωνίες που βασιλεύει το έγκλημα και η μαφία.

Δεν ξέρουμε εαν ο Σκόπας έχει προηγούμενα με τον υπόκοσμο ή με άλλες καταστάσεις. Αυτό που θυμόμαστε είναι ότι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, στοχοποιήθηκε σαν ο άνθρωπος που πετούσε πέτρες σε κάποιους αληταράδες που πήγαν να κάψουν το τμήμα στο οποίο υπηρετεί ως επικεφαλής.

Επίσης ο Σκόπας ήταν ο αστυνομικός που έχει καταγγείλει γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας φούρνων ότι πήγε να τον “διπλώσει’ με τις Εσωτερικές Υποθέσεις λέγοντας γι αυτόν ότι απαιτούσε να ψωνίζει τζάμπα από τα μαγαζιά του, χρησιμοποιώντας την αστυνομική ιδιότητα.

Βρώμικος Κόσμος, αγγελικά πλασμένος, σε μια κοινωνία που παραπαίει και σαπίζει μέρα με τη μέρα. Τον Σκόπα είχε επίσης στοχοποιήσει με τον πιο κυνικό αλλά και με τον πιο φασιστικό τρόπο πουλώντας φιλοπροοδευτισμό και τζάμπα μαγκιά αριστεριλίκι αυτός ο ανεκδιήγητος ο Κανάκης(Κρίμα ρε Κυριακού που τον κρατάς στο κανάλι σου). Μετά βέβαια ο Κανάκης βρήκε τα αγγούρια μπροστά του, όταν του έκαψαν εκείνοι που θαύμαζε, το ακριβό τζιπ. Και κάτι ακόμα. Εαν ο αστυνομικός αυτός είναι ένοχος για κάτι, ας τον διώξουν από το σώμα. Εαν όμως δεν είναι υπόλογος για κάτι, ας τον προστατέψουν. Νομίζουμε ότι γίναμε σαφείς. Έτσι κύριε Οικονόμου;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Ο Κ. ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.

"adiakritos"

1 σχόλιο:

  1. Kala plaka mas kanetai ???
    Den blepetai ta moytra toy ???
    Sigoyra pigaine ston foyrno kai zitoyse tzampa psomi...!!!
    Tetoia lamogio-baskinofatsa kairo eixa na do.
    Alla ekei teoioys theletai eseis, giati etsi nomizetai oti eiste eksoysia.
    As prosexame....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive