Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΠΑΤΡΑ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ! Καλύτερος μεζές τους τα ... κανίς. Βρε τι πάθαμε στα καλά καθούμενα!!


ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΦΑΔΟ!!

Σομαλοί τρέφονται με σκυλιά!

Ανατριχιαστικές σκηνές που θυμίζουν κατοχή, με πεινασμένους λαθρομετανάστες να κυνηγούν αδέσποτα σκυλιά προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους, διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», το ανησυχητικό φαινόμενο έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο όταν παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες, που διέμεναν στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων, είχαν «ρημάξει» όλους τους στάβλους και τα κοτέτσια των περίοικων, σκοτώνοντας και τρώγοντας… ό,τι κινείται.

Ωστόσο, όταν τα αποθέματα των κοτετσιών τελείωσαν και οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να παίρνουν δραστικά μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν τα ζωντανά τους, οι μετανάστες, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι από τη Σομαλία, έβαλαν στο μάτι τα αδέσποτα σκυλιά και άρχισαν να τα κυνηγούν προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη πέντε αδέσποτων σκύλων που τριγυρνούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Ακτής Δυμαίων. Κάποιοι περίοικοι, που μάταια τα αναζητούσαν για να τα ταΐσουν, υποπτεύθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και λίγες ημέρες αργότερα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Συγκεκριμένα, περαστικοί που έκαναν βόλτα στην περιοχή είδαν μια ομάδα Σομαλών να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις ένα σκυλί και έπειτα από μερικά λεπτά να το κυνηγάνε και να του πετάνε πέτρες προκειμένου να το σκοτώσουν. Τελικά, το σκυλάκι κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όταν οι περαστικοί ζήτησαν το λόγο από τους μετανάστες, διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με πεινασμένους και ταυτόχρονα απελπισμένους ανθρώπους που δεν είχαν άλλο τρόπο για να κατευνάσουν την πείνα τους.
ESPRESSO
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 12/5/09

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΣΚΥΛΑΚΟ ΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΣΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ(ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ).ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η παρατήρησή σου.
    Αλλά ποιός να τολμήσει να πει κάτι;Αμέσως θα χαρακτηριστεί "ακροδεξιός" και "ρατσιστής" και θα στοχοποιηθεί από το indymedia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive